Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

2 години затвор за нашенец, надникнал в банята на британка

2 години затвор за нашенец, надникнал в банята на британка

Българин е осъден на 2 години затвор във Великобритания, след като нахлул в дома на млада британка и дръпнал завесата на душа, докато тя се къпела, съобщава „Дейли мейл”.

Българин е осъден на 2 години затвор във Великобритания, след като нахлул в дома на млада британка и дръпнал завесата на душа, докато тя се къпела, съобщава „Дейли мейл”. 27-годишният Радостин Чернев влязъл в жилището на жертвата, която забравила входната врата отключена и отишла да вземе душ.

Жената, чието име не се споменава, изкрещяла ужасена при вида на натрапника в банята си, който избягал в градината на имота в Саутсий, Хемпшир. Българинът направил самопризнания и в съда пледирал за виновен в опит за извършване на сексуално престъпление. Инцидентът станал през февруари.

Чернев, който е студент от университета в Портсмут и живее в същия град, ще бъде екстрадиран обратно в България, след като изтърпи наказанието си. След заседанието по делото жертвата заяви, че е доволна от присъдата. „Радвам се, че няма да има процес, защото не искам да го виждам повече. Дори снимката му ми носи много ужасни спомени. Беше страшно – всеки казва ‘внимавай вечерно време’, но това стана през деня.”

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега