Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

23-годишен вилня с бокс и наръга с нож двама души в столицата

23-годишен вилня с бокс и наръга с нож двама души в столицата

23-годишен мъж вилня с бокс и наръга с нож двама души след меле между две компании в столицата, съобщиха от МВР.

23-годишен вилня с бокс и наръга с нож двама души след меле между две компании в столицата, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал през уикенда в ж.к. „Връбница“ на  улица пред бл. 634.

Две компании се движели по пътното платно, когато младеж от едната група започнал без причина да обижда с нецензурни думи младеж от другата. След това започнал да  го удря с бокс и му нанесъл няколко прободно-порезни рани в лявата част на гърдите. Раненият бил транспортиран в „Пирогов”, където спешно е опериран и оставен за лечение с опасност за живота.

Още един младеж пострадал от агресията на нападателя. Той получил порезни рани по едната ръка и е настанен също в спешния център. Сигналът в полицията бил подаден на тел. 112 непосредствено след инцидента. На място били изпратени автопатрул и дежурно-оперативна група от Девето районно управление. Полицаите задържали 21-годишния нападател в квартално заведение. При извършване на личен обиск от него били иззети боксът и ножът, с които е извършено престъплението.

Задържаният е известен на полицията, регистриран за притежание на наркотици през 2007 година. След изтичане на 24-часовата мярка, на него му е наложена 72-часова мярка „задържане под стража”. Повдигнато му е обвинение за опит за убийство. Работата по случая продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега