Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

24 футболни отбора ще участват в "ГЕРБ фен купа - Бургас 2014"

24 футболни отбора ще участват в "ГЕРБ фен купа - Бургас 2014"

Вече са ясни имената на всички футболни отбори, които ще участват в „ГЕРБ фен купа – Бургас 2014” този уикенд на игрищата на спортен комплекс „Изгрев”. В залата на партията в морския град организаторите на мащабната спортна инициатива проведоха техническа конференция, в рамките на която бе изтеглен и жребия за надпреварата.

Вече са ясни имената на всички футболни отбори,които ще участват в „ГЕРБ фен купа – Бургас 2014” този уикенд на игрищата наспортен комплекс „Изгрев”. В залата на партията в морския град организаторитена мащабната спортна инициатива проведоха техническа конференция, в рамките накоято бе изтеглен и жребия за надпреварата.

На него присъстваха председателятна предизборния щаб на ГЕРБ Димитър Людиев, общински съветници, представителиот всеки отбор, както и един от организаторите – Мирослав Йорданов.  Евелин Кузманов, който ще бъде водещ натурнира, запозна участниците с регламента и програмата. 

„Идеята за този турнир, който освен футбол, щевключва стрийтбол и волейбол, не е случайна. През изминалите 5 години ГЕРБподкрепя развитието на спорта и насърчава младите хора да се включват активно внего. Към първото издание на „ГЕРБ фен купа – Бургас 2014” има голям интерес,което ни кара да смятаме с основание, че той ще се превърне в ежегоден. Очаквасе оспорвана битка, която ще бъде водена по регламента, които сме изготвили.Турнирът ще стартира на 17 май, в Деня на българския спорт и ще завърши на 18май – какъвто е и номерът на бюлетината на ГЕРБ. Пожелаваме успех на всичкиучастници”, сподели Димитър Людиев.

За стриктното спазване на правилата ще се погрижатсъдиите от бургаската колегия на Български Футболен Съюз. Футболните отбори щемерят сили успоредно на три терена, като са разделени в 8 групи. Всички срещистартират от 09:00 ч. в събота. В 11 часа на терен I „ГЕРБ фен купа – Бургас 2014” спортното събитие щебъде официално открито с мач между отборът на общинските съветници и „Олимпия”.

Отново в събота, от 09:00 до 09:45 часа ще бъдезаписването за турнира по стрийтбол, а самата надпревара ще започне от 10:00. Феновете на волейбола ще могат да подкрепят своитефаворити на 18 май (неделя) от 09:00 ч. От 08:00 до 08:45 ще се проведезаписването на отборите, техническа конференция на място и жребий.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега