Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

24 отбора ще играят благотворителен футбол този уикенд в помощ на 5-годишния Криси

24 отбора ще играят благотворителен футбол този уикенд в помощ на 5-годишния Криси

Футболен турнир в подкрепа на 5-годишния Криси, който има нужда от помощ, организират в Бургас. Благородната кауза ще се проведе този уикенд 3-4 юли.

Футболен турнир в подкрепа на 5-годишния Криси, който има нужда от помощ, организират в Бургас. Благородната кауза ще се проведе този уикенд 3-4 юли. Ето какво съобщават организаторите на проявата във "Фесбук":

"Приятели и любители на футбола, имаме нужда от вашата помощ и подкрепа за един малък принц, който разчита на вас. Криси е на 5 години и има нужда от вливане на стволови клетки, за да може да споделя пълноценно живота със своите връстници и семейство.Турнирът ще се проведе на 03.07. (събота) и 04.07. (неделя), на игрищата на Спортен център Славейков, в формат 5+1, като всеки отбор ще изиграе минимум два мача. Входната такса е 60лв на отбор, като всички събрани средства ще бъдат преведени по сметката, на дарителската кампания за Криси.Схемата на турнира ще бъде обявена в края на този месец, когато стане ясна бройката на записаните отбори и обявим края на записването! Местата са ограничени! Напомням, че турнирът ще се проведе в името на добра кауза, изцяло в духа на феърплея. Ще помоля всички участници да използват футболни обувки тип стоножки!!!"

5-годишният Криси живее в различен свят от нашия. Причината е увита пъпна връв, която го оставя кратко време без кислород. Физически Криси прилича на своите връстници, но за съжаление менталното му развитие е много изостанало, което не му позволява да общува с останали хора, както и да има нормален живот!Единственият шанс за него е вливане на стволови клетки в Турция!Необходимата сума за две процедури е 40 000 лв, всяка помощ, всяко споделяне е шанс за Криси да се "върне" в нашия свят!

Който желае и има финансовата възможност може да дари средства и по банков път:
Дарителска сметка: BG09UNCR70001524427173
Кристиян Стоянов

Още за каузата вижте тук!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега