Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

25 издателства редят книги в Морската градина

25 издателства редят книги в Морската градина

25 водещи български издателства, от които 4 бургаски, ще предложат на бургазлии и гостите на града възможност да закупят книги на преференциални цени, както и среща с някои от техните автори.

За втора поредна година в Бургас ще се проведе изложението „Морска алея на книгата“. 25 водещи български издателства, от които 4 бургаски, ще предложат на бургазлии и гостите на града възможност да закупят книги на преференциални цени, както и среща с някои от техните автори.

Официалното откриване на книжното изложение ще бъде на днес от 17.30 часа. То ще започне с детско шоу, посветено на една от класиките в световната литература - „Алиса в страната на чудесата“. Събитието ще продължи с представяне на стихосбирката „Непознати улици“ на бургазлийката Мария Мутафчиева – Мери и концерт на групата й Мери Бойс Бенд. 

До 29 юли алеите около Културен център „Морско казино“ и сцена „Охлюва“ ще се превърнат в своеобразна книжарница на открито, където издателите ще разположат в общо 11 шатри своите книжни щандове. Всяка вечер програмата на „Алея на книгата“ предвижда представяния, литературни четения, срещи с нови и утвърдени имена на българската литература.

Своите най-нови книги ще представят над 20 автора, сред които Калин Терзийски, Стела Даскалова, Ваня Жекова, Теа Денолюбова, Светла Балтова, Пламен Тотев, Станислава Стоева, др.

В „Морска алея на книгата“  Бургас `2012 ще се представят издателствата „Дамян Яков“, „ПАН“, „Златното пате“, „Бард“, „Фют“, „Хермес“, „Сиела“, „Унискорп“, „Кръгозор“, „Персей“, „Посоки“, „Коала прес“, „ЕМАС“, „Шамбала“, „Агата-А“, „Жанет 45“, „Алтера“, „Захарий Стоянов“, „Милениум“, „Просвета“, „Алиса Мърчандайзинг“. Бургаското книгоиздаване ще бъде представено от издателствата  „Божич“, „Знаци“, „Димант“ и ЕТ„Адулар“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега