Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

250 000 първи дози ваксини са поставени през последните 2 седмици

250 000 първи дози ваксини са поставени през последните 2 седмици

Болниците са снабдени с кислород, с всички необходими лекарства, увери Кацаров

250 000 първи дози ваксини срещу COVID-19 са поставени през последните 2 седмици. Това заяви министърът на здравеопазваенто Стойчо Кацаров в "Денят започва с Георги Любенов". Според Кацаров мерките работят, тъй като намалява броят на новозаразените, а хората спазват изискванията за зелен сертификат.

От понеделник сме създали условия и правила учениците да се върнат в класните стаи, в безопасна среда. Основната ни задача е да предпазим обществото от разрастване на епидемията, допълни Кацаров. По думите му е нормално да има хора, които се притесняват, но от другата страна са децата, за които трябва да се направи всичко, за да не учат от вкъщи. Опасенията, които се изразяват, са здравословни, защото ще позволят процесът да се изпълни по най-добрия начин, каза здравният министър. Той изрази увереност, че образователните власти ще осигурят безопасна среда в училищата. Подготвени сме, можем да го направим, допълни Кацаров и попита реторично коя е другата възможност да се ходи присъствено на училище. Отчете, че при 15% от хоспитализираните с COVID-19 се стига до летален изход, затова не може да се говори за заразата като лек грип. Болниците са снабдени с кислород, с всички необходими лекарства, увери Кацаров.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега