Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

29-годишна пловдивчанка предизвика верижна катастрофа в Бургас

29-годишна пловдивчанка предизвика верижна катастрофа в Бургас

Вчера около 16.32 ч. на бургаската улица «Тодор Александров» до сервиз «Хонда» в посока ул. «Спортна», настъпва верижна катастрофа с участието на шест автомобила, съобщават от полицията.

Вчера около 16.32 ч. на бургаската улица «Тодор Александров» до сервиз «Хонда» в посока ул. «Спортна», настъпва верижна катастрофа с участието на шест автомобила, съобщават от полицията.

Според разследващите, инцидентът е станал при движение с несъобразена с интензивността на движението скорост от страна на 29-годишната пловдивчанка, водачка на л.а. «Фолксваген Голф», която спряла и предизвикала верижната катастрофа с л.а. «Ситроен Ксара», със сливенска регистрация, управляван от 39-годишната П.Ч. от Сливен, л.а. «Нисан Кашкай», с естонска регистрация, управляван от 48-годишния естонски гражданин С.Г., л.а. «Ауди А 6», със софийска регистрация, управляван от 29-годишния Р.Д. от София, л.а. «Шкода Фабия», с бургаска регистрация, управляван от 30-годишния К.П. от Бургас и л.а. «Форд Фокус», с бургаска регистрация, управляван от 27 год. С.К. от Бургас.

От катастрофата леко пострадали две от пътничките в л.а. «Фолксваген Голф», които прегледани и освободени без назначено лечение с «контузии на главата», без опасност за живота.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега