Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

3-годишно дете се нуждае от средства за трансплантация

3-годишно дете се нуждае от средства за трансплантация

Малката Есин е с диагноза остра лимфобластна левкемия и се нуждае от трансплантация на стволови клетки

Асеновград се обединява в помощ на 3-годишно момиченце, страдащо от онкологично заболяване. Малката Есин е с диагноза остра лимфобластна левкемия и се нуждае от трансплантация на стволови клетки, съобщи NOVA. Живоспасяващата операция ще бъде извършена в Турция. Интервенцията струва 120 хиляди евро. Сума, непосилна за родителите й. 

Съдбата на тригодишната Есин обедини целия Асеноград и предизвика невиждана еуфория от съпричастност в социалните мрежи. Ресторанти, кафенета, фризьорски салони, зъболекарски кабинети дариха процент от оборотата си, за да спасят детето. Три дни всичко, което Неше Абдула продаде в цветарския си магазин, ще отиде в сметката за лечението на 3-годишното момиченце.

"Най-интересното беше, че имаше хора, които влизаха и просто спираха да дарят пари и други, които оставяха и казваха ние знаме за каузата, която правите, но не искаме нищо. Нека за останат цветята ние просто ще дарим", заяви тя. Четирима таксиметрови шофьори решават да работят без пари по 7 часа. Сметките от клиентите отиват за кампанията. А хората давали в повече.3-годишната Есин в момента е в Детската клиника в Пловдив, където се възстановява след поредната химиотерапия."Сега е в аплазия, но се чувства много добре. Тя е много борбено дете. и вярвам, че ще успеем. Благодаря ви за всичко. Не знам може бе за мен е изпитание, но вярвам, че ще го превъзмогнем заедно. Много ви благодаря!", заяви майката Невин Халибрям.

"Предстои да се направи операция на стволови клетки, трансплантация в Турция, за което ни искат 120 хиляди евро", сподели бащата Юксел. Семейството обаче е събрало до момента 160 хиляди лева. Остават още 60 хиляди. Родителите не губят надежда.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега