Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

30 ентусиасти готови за незабравимо преживяване под вода

30 ентусиасти готови за незабравимо преживяване под вода

Близо 30 ентусиасти се явиха на предварителната, теоретична част, преди да преживеят своето първо гмуркане. „За гмуркането няма възрастови ограничения. Щом можеш да ходиш, значи можеш и това”, сподели пред „PoligrafF” инструкторът Майк Бадер.

Близо 30 ентусиасти се явиха на предварителната, теоретична част, преди да преживеят своето първо гмуркане. „За гмуркането няма възрастови ограничения. Щом можеш да ходиш, значи можеш и това”, сподели пред „PoligrafF” инструкторът Майк Бадер.

Той заяви още, че дайвингът е един от най-лесните спортове. „В гмуркането, няма нищо трудно. Дори е по-безопасно отколкото да караш мотор, да се катериш по скали, да скачаш с бънджи или пък да практикуваш парашутизъм”, категоричен е той.

Ентусиастите за днешното гмуркане ще преминат обучение по програмата „Try Scuba Diving”. „Try Scuba” може да се направи в басейна с едно влизане, след теория от час и половина. Преди да започне гмуркането желаещите ще получат информация как ще се проведе, какви ще бъдат нормите за безопасност, както и какви упражнения ще трябва да изпълнят под водата, за да бъдат подготвени във всеки един момент и съответно ще бъдат запознати със самите системи за обучение на SSI България.  

„Идеята е желаещите да минат с трима инструктори под водата, по двойки, така че за няколко часа поне 30-40 души да могат да опитат едно 15-минутно преживяване под вода”, заяви представителят на SSI Мирослав Апостолов.  

Екипировката за днешното подводно изживяване е предоставена от магазин „Синхрон спорт”. Всички ще бъдат оборудвани с т.нар. комплект номер 1 - маска, плавник, шнорхел и бутилка с кислород, коментира управителят на „Синхрон спорт” Стоян Димитров.

„Целта е през 2012 да проведем това мероприятие два пъти, веднъж днес и след това в края на септември. В стремежа си да удовлетворим желанието на гражданите да се гмурнат ще поканим повече водолазните центрове да вземат участие и да спомогнат да развиваме водолазният спорт и да го направим по максимално достъпен за всички”, допълни той.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега