Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

4 дни за ползване на 5% отстъпка от дължимия данък от физическите лица

4 дни за ползване на 5% отстъпка от дължимия данък от физическите лица

Само четири работни дни остават, в които физическите лица могат да ползват отстъпката от 5% от данъка за довнасяне по декларацията си.

Само четири работни дни остават,в които физическите лица могат да ползват отстъпката от 5% от данъка задовнасяне по декларацията си.

От НАП напомнят още, че отстъпката се ползва от всеки,който подаде декларацията си за облагане на доходите до 31 март 2015 г. поелектронен път, ако към този момент клиентът няма подлежащи на принудителноизпълнение публични задължения и внесе в срок до 30 април дължимия подекларацията данък.

От приходната агенция съветват всеки клиент, който подавадекларацията с ПИК или електронен подпис, за да ползва отстъпката, преди товада провери онлайн за неплатени стари задължения. Освен по електронен път,данъчните декларации могат да се изпратят по пощата или да се подадат на мястов някои пощенски станции, където директно ще бъде издаден входящ номер. Документитемогат да се подадат и на място в офисите на НАП.

Срокът за подаване на годишнитеданъчни декларации за облагане на доходите изтича на 30 април, като в същиясрок трябва да бъде заплатен и дължимия данък за довнасяне. Всички данъци сеплащат по една банкова сметка. При превод на пари към бюджета се попълва код завид плащане - 11 00 00 „Данъци и други приходи за централния бюджет“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега