Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

40 български туристи изоставени от "Он Травел" в Турция

40 български туристи изоставени от "Он Травел" в Турция

Група от близо 40 туристи от България са изоставени в турския курорт Мармарис от същия българския туроператор "Он Травел", който не се погрижи за туристите си в Марбея.

Група от близо 40 туристи от България са изоставени в турския курорт Мармарис от същия българския туроператор "Он Травел", който не се погрижи за туристите си в Марбея. Икономическото министерство прави опити да организира още днес извозването на българите, заяви зам.-министърът Иво Маринов пред bTV.

Нашите сънародници трябва да напуснат хотелите си до обед, тъй като парите, с които са платили за екскурзията си, не са били преведени от туроператора. Хората са заплашени с полиция, ако не покрият разходите.

От ведомството проверяват и дали има други наши сънародници, които са на почивка в южната ни съседка, организирана от същата фирма. Повечето от тях обаче не разполагат с пари, а транспортът им е бил предвиден за събота, когато приключвала почивката. Потърпевшите веднага са се опитали да се свържат с туристическата фирма, но всички телефони са изключени.

Само преди седмица в подобен туристически „капан” попадаха 88 българи в Испания, които се доверили на услугите на същия туроператор. В тази връзка зам.-министърът даде съвет на хората да проверяват фирмите, преди да осъществяват екскурзиите си чрез тях.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега