Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

46-годишна жена ще отговаря пред Темида за жестокото умишлено убийство на собствената си майка

46-годишна жена ще отговаря пред Темида за жестокото умишлено убийство на собствената си майка

Тялото на пострадалата било открито три дни след жестокия побой, довел до смъртта й, от внучката й.

46-годишна жена ще отговаря пред Темида за жестокото умишлено убийство на собствената си майка. Тялото на пострадалата било открито три дни след жестокия побой, довел до смъртта й, от внучката й. Прокуратурата ще настоява за постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".

На 4 юли, в 03,47 ч., в РУ – Хасково е получен сигнал от 21-годишна жена, че 68-годишната й баба, живуща в апартамент в гр. Хасково, на бул. „Васил Левски“, е в тежко здравословно състояние. Пристигналият на място полицейски екип установил, че 46-годишна жена, дъщеря на починалата, заедно с подаващата сигнала и 12-годишно момиче, всички нейни роднини, са изнесли на улицата трупа на пострадалата, увит в чаршаф. Тялото е било в стадий на разложение, което затруднило изясняване на причините за смъртта. Назначената аутопсия показала, че на жертвата е бил нанесен побой преди три дни, като в резултат на получените телесни увреждания, жената е починала.

По случая е образувано досъдебно производство, разследването по което се води от разследващ полицай от ОД на МВР – Хасково. В хода на разследването е бил извършен оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, проведен е следствен експеримент и е била назначена и съдебномедицинска експертиза. Обвиняемата е била задържана от органите на МВР за срок от 24 часа, а след привличането й в качеството на обвиняема по отношение на същата е било постановено и задържането й за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега