Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

48-годишният германец убит заради ревност от сънародника си

48-годишният германец убит заради ревност от сънародника си

48-годишният германец бил убит заради ревност, съобщават от полицията. Обвинение в умишлено убийство е повдигнато срещу 34-годишен германски гражданин.

48-годишният германец бил убит заради ревност, съобщават от полицията. Обвинение в умишлено убийство е повдигнато срещу 34-годишен германски гражданин. Както вече съобщихме, тялото на 48-годишен мъж беше открито на крайбрежната алея в Бургас около 02.50 часа миналата нощ.

Извършеният първоначален оглед констатира множество порезни рани по тялото му. Тримата германци Р.Г. /34 г./, Х.Щ. /48 г./ и 45-годишната С.М. наели заедно квартира в морския град. Установено е, че се познавали от клиника за лечение на алкохолни и други зависимости. При идването си в Бургас Р.Г. и С.М. били двойка.

Дни преди инцидента Х.Щ. изострил взаимоотношенията си с Р.Г. и си купил нож за самозащита. Р.Г. обаче успял незабелязано да му отнеме ножа. Във фаталната вечер тримата посетили няколко заведения в Бургас. Продължили да пият алкохол край морския бряг.

С.М. си тръгнала към квартирата, а двамата мъже останали сами. Х.Щ. влязъл в кабинка за преобличане на плажа. Р.Г. го последвал и започнал да му нанася хаотични удари с ножа в корема, тялото и главата. След това побягнал към квартирата.

Пътьом се сетил, че е свършил парите и се върнал, за да вземе кредитната карта на Х.Щ. Според обясненията му, в нея били преведени и неговите средства за почивката. Видял, че раненият успял да изпълзи от кабинката до крайбрежната алея. Тогава за пореден път нанесъл удар с ножа по главата на 48-годишния си сънародник.

Взел двата му портфейла. След това настигнал С.М. и двамата се прибрали в квартирата. От картата изтеглил 700 лв., а портфейлите на убития изхвърлил в кош за отпадъци, без да вземе банкнотите от тях.

В резултат на проведените множество процесуално-следствени действия от служители на Областна дирекция на МВР – Бургас под прякото ръководство на Окръжна прокуратура – Бургас по безспорен начин е доказана съпричастността на 34-годишния Р.Г. към извършеното убийство. Повдигнато му е обвинение и е задържан за срок от 72 часа. Предстои искане на постоянна мярка «задържане под стража».

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега