Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

5 600 лева събра Благотворителният коледен бал на "Младежки глас"

5 600 лева събра Благотворителният коледен бал на "Младежки глас"

Събитието се състоя за девета поредна година.

Благотворителният коледен бал  „Всички сме едно семейство“ събра 5600 лева, които ще послужат за оборудване на кабинети по първа долекарска помощ в училища на територията на Област Бургас. Набраните средства са с образователна цел за създаване на устойчиви знания и навици за оказване на първа помощ на ученици.

Събитието се състоя за девета поредна година, по инициатива на Национално Сдружение „Младежки Глас” и под патронажа на Областния Управител на Област Бургас и със съдействието на Български Червен Кръст – Бургас.

И тази година Балът бе открит от талантливата Гергана Берданкова, която е "талисман" на събитието вече години наред. За настроението на гостите се погрижиха и ангелските гласове на лауреатите от национални и международни конкурси - Пламена Бенова, Симона Маринова и Веселина Дамова от Вокално студио Сезони - Бургас, с ръководител Кина Христова.

Областният управител на Област Бургас г-н Вълчо Чолаков получи от националния лидер Тодор Йосифов специална коледна изненада с благодарност за годините подкрепа към каузата за младите.

Поздравителни адреси за каузата младежите получиха от заместник-министъра на младежта и спорта Николай Павлов и председателя на Националното представителство на студентските съвети Яна Вангелова.

„Всички да бъдем едно семейство е каузата, която ще ни обедини в името на децата и бъдещето, да подаваме ръка, за да правим света по-добър. Тя за девета поредна година събира всички нас, всички хора с добри сърца, всички, които искат да помагат. Именно това е, което създаде „Младежки глас” преди тези дълги години – чувството да даваш от себе си, да даваш на останалите, очаквайки единствено да направиш нещо добро”  каза Тодор Йосифов, национален лидер на Национално Сдружение „Младежки Глас”.

„Младежки глас давате много светъл пример на младите хора. По-важното от закупуване на оборудването за кабинети по първата долекарска помощ е духовния смисъл, който предавате да обучавате малките деца на определени навици. Благодаря ви за каузата. Във вашата брошура имате въпрос - Защо да участвам в Младежки Глас, аз ще довърша изречението: защото искате да помагате. Благодаря ви мили хора и като родител, и като представител на държавата, че ви е искате да давате и го правите” каза Вълчо Чолаков, областен управител на Област Бургас.

Специални приветствия за благотворителната кауза отправи зам.-кметът на Община Бургас Красимир Стойчев.

В събитието беше включен търг на 3 предмета: сребърен глобус, картина на вдъхновението и прекрасен ръчно изработен шал от Бутик „LABARUM”. Към общата сума се добавиха средствата по време на коледния базар и късметчета за всеки гост. Събраната сума от входа и от цялата вечер се използва на 100% за каузата.

Вълнуващото събитие премина под вещото ръководство на прекрасните водещи Стиляна Атанасова и топ дизайнера на бутик „LABARUM” Йордан Бъчваров. Младежката кауза не би била постигната без техния професионализъм и очарование по време на събитието.

Коледната вечер завърши с официално връчване на чека със сумата на директора на БЧК-Бургас Виолета Радева.


До този момент, благодарение на миналогодишните издания на Благотворителния бал на "Младежки глас", са оборудвани 17 училища от Област Бургас. Кабинетите работят активно с лекторския екип от доброволци на Българския младежки червен кръст /БМЧК/. И тази година събитието премина с медийната подкрепа на Информационен сайт "PoligrafF".

Партньори на организаторите бяха Български Червен Кръст – Бургас, Областна администрация – Бургас, Хотел „Мираж”- Бургас, Медицинска лаборатория „ЛИНА”, Винарска изба Страцин, Център за реклама „Дигитал” –Бургас, Вимакс Клима ООД, Пристанище Бургас ЕАД, Бутик „LABARUM”, Сладкарска фирма "Златина 91" ЕООД - село Твърдица, Бургас, БАТ Кейтъринг и МОЛТ ДИЗАЙН ГРУП ЕООД.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега