Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

5-годишно дете с опасност за живота след токов удар в Поморие

5-годишно дете с опасност за живота след токов удар в Поморие

Ток удари 5-годишно дете в хотелска стая в Поморие, съобщават от полицията.

Ток удари 5-годишно дете в хотелска стая в Поморие, съобщават от полицията. Снощи около 22.10 ч. в Районно управление «Полиция» - Поморие е получено съобщение за инцидент с дете в хотелска стая в «Интерхотел – Поморие».

При пристигането си на място, полицейските служители заварили във фоайето на хотела 32- годишната Д.Х. и 52-годишния М.Д., и двамата от София, гости на хотела заедно с пет годишния си син – Д.Д., който лежал на фотьойл в безсъзнание. Детето свовременно е транспортирано от екип на «Спешна помощ» до МБАЛ - Бургас, където е констатирано, че е пострадало от токов удар. Момченцето е настанено в отделение «Реанимация», с опасност за живота.

От извършения първоначален оглед в хотелската стая, обитавана от туристите и след замерване със специализиран уред е установено, че  корпуса на външното тяло на климатика, разположено на пода на терасата, прилежаща към стаята, е офазено и по него протича ел. ток. Вероятно детето е било босо и при докосване на болтовете по външното тяло на климатика е ударено от протичащото електричество.

Към момента се извършва повторен оглед от специалисти и полицейски служители към Районно управление «Полиция» - Поморие. По случая е образувано досъдебно производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега