Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

5 идеи за летен комплект за момчета от Boboli

5 идеи за летен комплект за момчета от Boboli

Стилните и модерни модели от колекциите на бранда, са в размери до 14 годишна възраст.

Животът с малко момче вкъщи може да бъде малко по-забързан и динамичен, но създаването на детския гардероб – не! Гамата от детски дрехи на испанския бранд Boboli предлага всички must-have компоненти, от които малките се нуждаят за горещите дни от дългоочакваното лято. 

Стилните и модерни модели от колекциите на бранда, са в размери до 14 годишна възраст. Да, портфолиото на Boboli ни улеснява в попълването на цветния гардероб. Тук откриваме модели, повече от подходящи, както за новородени бебета – със своите устойчиви материи, подходящи за бебешката кожа, така и за енергичните модерни тийнейджъри, които няма да се противят на своите аутфити. 

Не е задължително да следваме на 100% актуалните тенденции, но е задължително да избираме модели, с които децата да завършват своите дни, изпълнени с приключения – с голяма доза комфорт. Boboli знае това.

Понякога са нужни няколко от сезонните цветове и щипка лятно настроение, за да постигнем правилните съчетания за лятна момчешка визия. С помощта на Boboli, създадохме 5 предложения за летни комплекти за момчета, вдъхновени от нашите идеи и summer селекции.

Цветовете на слънцето


„Сърф-екип“: асиметрична тениска с къс ръкав за момче в жълто, изработена от устойчив материал, декорирана с щампа-надпис, комбинирана с къси шорти, които се регулират с еластична лента и връзки.

Сигурни сме, че няма нищо по-хубаво от щастливото дете, и всички ние обичаме да ги обличаме, за да ги направим още по-щастливи. Свързваме лятото с весели игри, плаж, море... и много, много слънце! В този сет на Boboli, се наслаждаваме на най-слънчевия от всички цвятове и тропическите принтове, без които горещия сезон няма да бъде същият.

Стилът на малкия моряк


Тениска с къс ръкав от 100% памук, изработена от устойчив материал и щампован плат, комбиниран с бермуди от мек плат с връзки за пристягане и функционални джобчета.

Лятото предлага на децата часове игри и забавления на открито. Летните им дрехи трябва да  бъдат лесни за обличане, удобни за носени, бързо съхнещи и разбира се, модерни – в стил, подходящ за всеки малък моряк.

Горещи съвети за прохладни дни 


Детски комплект от 3 части на Boboli: тениска с къс ръкав, изработена от устойчиви материали, с апликация отпред, къси панталони от мек плат с декоративни елементи, и памучно яке с качулка и цип.

Дрехите с весели щампи са любими за всички времена, както за деца, така и за тийнейджъри. Освен, че са модерни, моделите с качулка предпазват децата и от топлина. Тъй като малките прекарват по-голямата част от лятната си ваканция навън, носенето на дрехи с качулка защитава главите и телата им от вредните лъчи на слънцето. 

Тропически принт


Комплект Boboli от тениска с обло деколте и щампа, изработена от устойчив материал - 100% памук, къси панталони - basic модел от мек плат. 

Тропическата мода е идеална за горещите летни дни, като добавя голямо количество свежест в детския гардероб. Лятната ваканция е факт и екзотичните символи и шарени щампи определено предлагат покана за пътуване.

Only good vibes 


Детска тениска от 100% органичен памук с къс ръкав и апликация Only good vibes, комбинирана с къси спортни панталони, също от органичен памук и активни джобове.

Автоматично превключваме на настроение: лято. Новият сезон означава и нов външен вид. Кой не обича весели щампи с още по-весели послания? Моделите от лятната колекция на Boboli ни гарантират, че нашите момчета ще внесат много настроение, където и да отидат. Забавното детско облекло с богати илюстрации и цветове, определено ще спечели много внимание сред децата.

* Платена публикация
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега