Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

70 колоездачи застават на старта на международия тур "Мемориал Димитър Янков"

70 колоездачи застават на старта на международия тур "Мемориал Димитър Янков"

Традиционната надпревара започва днес и ще продължи до 10 май на територията на Слънчев бряг, Несебър и Бургаския регион.

Близо 70 колоездачи от 6 страни вземат участие в поредното издание на международия колоездачен тур на шосе „Мемориал Димитър Янков”, кръг от Световната купа за младежи. Поради организационни проблеми не пристигнаха представителите на Турция и Румъния, които се обадили в последния момент, че няма да изпратят свои отбори.

​Двама млади колоездачи от „Цар Симеон 1898“ попаднаха в национал​ния отбор на България. Старши треньорът на държавния ни тим Людмил Киров е повикал в състава си пловдивчаните Иво Узунов и Трайко Черпоков. Селекцията допълват Венцислав Венков, Гавраил Стефанов, Давид Златев и Георги Николов.

Традиционната надпревара започва днес и ще продължи до 10 май на територията на Слънчев бряг, Несебър и Бургаския регион. Състезанието включва три състезтелни етапа – с общи стартове от 95, 71 и 101 км.

След приключване на всеки етап, победителят облича жълтата фланелка за водач в индивидуалното генерално класиране. Отборното класиране ще бъде съставено от времето на първите трима най-добри състезатели на всеки тим. По време на състезанието, „най-добрият катерач” ще носи бяла фланелка, а зелена фланелка ще облича „най-активният състезател”.

Както е известно международния морски тур е в памет на Димитър Янков – почетен гражданин на Несебър, голям общественик, туристически деятел и основател на колоездачен клуб „Несебър“

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега