Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

700 млрд. евро за бъдещето на Европейския съюз

700 млрд. евро за бъдещето на Европейския съюз

Еврогрупата е подписала споразумение за създаване на постоянен Европейски механизъм за стабилност, чиято цел е да гарантира стабилността на еврозоната и е на стойност 700 милиарда евро.

Еврогрупата е подписала споразумение за създаване на постоянен Европейски механизъм за стабилност, чиято цел е да гарантира стабилността на еврозоната и е на стойност 700 милиарда евро.

Документът бе подписан късно снощи от финансовите министри на 17-те страни от еврозоната – Австрия, Германия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Ирландия, Белгия, Холандия, Люксембург, Словакия, Словения, Марта, Гърция, Кипър, Естония и Финландия.

Постоянният Европейски механизъм за стабилност ще замени действащия от лятото на миналата година временен Европейски фонд за финансова стабилност. "Страните, въвели единната европейска валута, могат да задействат механизма за стабилност при финансова опасност за цялата еврозона. Помощта в рамките на този механизъм ще бъде предоставяна при строги условия за бюджетна дисциплина", се подчертава в документа.

Финансовите министри от еврозоната обещаха по-евтини кредити с по-дълъг падеж и по-гъвкав спасителен фонд, за да помогнат на Гърция и други длъжници от ЕС в опит да се спре разпространението на дълговата криза и да не се допусне тя да обхване Италия и Испания.

Новата структура ще се ръководи от управителен съвет, оглавяван от председателя на еврогрупата или специално избран председател. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега