Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

71-годишен британец убил Мирослав, решил че детето тормози кучето му

71-годишен британец убил Мирослав, решил че детето тормози кучето му

71-годишен англичанин убил 11-годишното момче от Лагошевци, защото решил че детето тормози кучето му, съобщават от МВР.

71-годишен англичанин убил 11-годишното момче от Лагошевци, защото решил че детето тормози кучето му, съобщават от МВР. Разследването по случая започнало след констатацията на съдебна медицина, че 11-годишното момче е починало от удушаване.

Извършени били разпити на близките и жители на селото, сред които и на британския гражданин Д.Б., който имал статут на продължително пребиваващ в България и живеел от пет години в собствен имот в с.Лагошевци. Той бил подложен на изследване с полиграф и е направил самопризнания пред съдия от Окръжен съд-Видин.

Установено е, че убийството на 11-годишния Станислав било извършено в деня на изчезването му – 4 януари между 16.00 – 16.30 часа. Детето отивало да занесе храна на възрастен мъж, пътят му минавал покрай имота на британския гражданин. По думите му, мъжът излязъл на улицата защото кучето му скимтяло. Като видял момчето, решил, че то тормози животното, хванал го за врата и започнал да го души. Влачил детето към полето и като изхвърлил тялото в дола, се прибрал в дома си.

Разказът му бил потвърден и при проведения следствен експеримент и пълна възстановка на извършеното от него престъпление. Към този момент не са събрани доказателства, които да сочат, че 71-годишният мъж е блудствал с момчето. Назначени са множество експертизи, в това число и такива за установяване на психическото здраве на задържания Д.Б.   Прокуратурата е внесла в окръжния съд искане за налагане на постоянна мярка “задържане под стража” на британския гражданин.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега