Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

7535 търговски обекта в Бургаско вече с дистанционна връзка с НАП

7535 търговски обекта в Бургаско вече с дистанционна връзка с НАП

7535 търговски обекта в Бургаска област вече имат дистанционна връзка с Националната агенция за приходите.

7535 търговски обекта в Бургаска област вече имат дистанционна връзка с Националната агенция за приходите. Сред тях са три сватбени магазина, четири погребални агенции, два склада за търговия на едро с дрехи втора употреба, както и 34 обменни бюра. Онлайн с приходното ведомство се е свързал и един гадател с дейност в бургаски регион.

Най-много фискални устройства, свързани с НАП /912 обекта/ има в сферата на търговията с разнородни хранителни стоки.  За два месеца и половина – от средата на ноември 2011 г. досега, дистанционна връзка с НАП са изградили също и 581 ресторанта и питейни заведения, 138 хотела, както и 189 салона за фризьорски и козметични услуги в Бургаска област.

 Общо за цялата страна досега, онлайн връзка на фискалните си устройства с приходната администрация са осигурили над 120 000 търговци. От НАП напомнят, че в края на март изтича срокът, в който всички, притежатели на фискални устройства, трябва да ги свържат с агенцията.

Дотогава всички бензиностанции и газ-станции в страната трябва да монтират нивомерни системи на резервоарите си. Всеки търговец може да провери  в интернет страницата на Агенцията дали неговото фискално устройство подлежи на доработка, за да отговори на изискванията на наредбата за отчитане на продажбите или ще му се наложи да си купи ново.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега