Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

9 медала за децата от Централния полицейски карате и джу джицу клуб - Бургас

9 медала за децата от Централния полицейски карате и джу джицу клуб - Бургас

9 медала спечелиха децата от Централния полицейски карате и джу джицу клуб - Бургас от втората по ред Черноморска купа по джу джицу за деца и юноши, която се проведе в Бургас.

9 медала спечелиха децата от Централния полицейски карате и джу джицу клуб - Бургас от втората по ред Черноморска купа по джу джицу за деца и юноши, която се проведе в Бургас. В надпреварата участвахаповече от 100 деца от 12 клуба, като за първи път в турнираимаше и международно участие – включи се представителенотбор огРепублика Сърбия.

Домакинитепредставихаповече от успешно, като завоюваха 5 златни, 2 сребърни и 2 бронзови медала. Приюношите в дисциплината джу джицу файтинг до 18 г. в категориядо 72 кг.Велико Ламбов стигна до полуфиналите и само точка го разделиот победата- за него остана почетното трето място.

Безапелационеншампион в категория до 55 кг. стана Валентин Георгиев,извоювал три категорични победи. При ДУО двойките, новосформиранияекип Станислава Петкова - Ани Жилкова стигна до финал,като единственолипсата на опит,им попречи да спечелят срещата и за тях останаха сребърните медали.

В дисциплинатаполицейска лична защита на финал отново излязоха представители на бургаскияклуб. Отборът Георги Кискинов - Яни Русинов надделя над Милен Джиналийски -Венилин Русинови за първи път стъпиха на най-високото място напочетната стълбичка.Принай-малките в дисциплината „файтинг”малшансалиши Виктор Пеев от по-добро класиране, като за него остана бронзовото отличие.

В своята категория Владимир Гайдаров извоюва три категорични победи и станашампион. Вдисциплината ДУО двойката Владимир Гайдаров - Димо Стоичков играха в двевъзрастови групи, като и на двете станаха шампиони. Това беше последна проверказа тях преди предстоящото Отворено Балканско първенство и Световна купа по джуджицу в Република Кипър.

Вкрайното комплексно класиране на първо място е отборът на „Динамо” -Русе, следван с един златен медал по-малко от Централенполицейски карате и джу джицу клуб и клуб „Бугади” -Димитровград.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега