Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

9 секунди не стигнаха на България да победи Сърбия

9 секунди не стигнаха на България да победи Сърбия

Броени секунди разделиха националния отбор на България от абсолютно заслужена победа над изключително силната селекция на Сърбия в четвърти мач от квалификациите за Евро 2024. Срещата в Разград завърши 1:1

Броени секунди разделиха националния отбор на България от абсолютно заслужена победа над изключително силната селекция на Сърбия в четвърти мач от квалификациите за Евро 2024. Срещата в Разград завърши 1:1, но младият състав на Младен Кърстаич е този, който трябва да съжалява много повече за пропуснатите три точки. Освен гола на капитана Кирил Десподов в началото на второто полувреме България изпусна още няколко чисти положения, като удари и греда след страхотен изстрел на влезлия като резерва Филип Кръстев.

Иначе селекционерът Кърстаич направи пет промени в сравнение с отбора, който се изправи срещу Литва в Каунас. В игра се появиха Петко Христов, Виктор Попов, Андриан Краев, Никола Илиев и Георги Русев. Както на литовска земя, от първата минута започнаха Иван Дюлгеров, Валентин Антов, Илия Груев, Марин Петков, Ивайло Чочев и Кирил Десподов.“Лъвовете” можеха да открият резултата още през първото полувреме, когато Русев бе изведен сам срещу сръбския страж Милинкович-Савич, но ударът му премина на сантиметри от десния страничен стълб.

Все пак България поведе веднага след почивката, когато капитанът Десподов се оказа най-съобразителен в полето на гостите. Българският тим продължи да създава положения и можеше да удвои преднината си, но вместо това получи съкрушително изравнително попадение, дело на Лазович, 9 секунди преди края на даденото 6-минутно продължение.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега