Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

9 ще е единният вътрешен номер за връзка с рецепция в хотелите

9 ще е единният вътрешен номер за връзка с рецепция в хотелите

Единният номер за вътрешно набиране на рецепция в хотелите ще е 9. Това стана ясно на среща на 4 май (понеделник) на министър Ангелкова с представители на хотелиерския бизнес, председателя на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев и дигиталния шампион на страната Гергана Паси.

Единният номерза вътрешно набиране на рецепция в хотелите ще е 9. Това стана ясно на среща на4 май (понеделник) на министър Ангелкова спредставители на хотелиерския бизнес, председателя на Съюза на артистите вБългария Христо Мутафчиев и дигиталния шампион на страната Гергана Паси.

Идеятаза въвеждането на единен номер е да се улеснят потребителите и да се гарантирабърза реакция при възникване на спешни случаи.Промяната щезалегне в новата Наредба за категоризация на местата за настаняване изаведенията за хранене и развлечения, която се изготвя от Министерството натуризма и се очаква да влезе в сила до месец, съобщи още министър Ангелкова.  

Представителитена бизнеса се обединиха около мнението, че хотелите трябва да започнат веднагада настройват телефонните си централи, за да може единният вътрешен номер 9 дабъде въведен в най-кратки срокове. Това изискване ще е и един от критериите прикатегоризацията на местата за настаняване след влизането на новата наредба всила.  

Ако практиката свъвеждането на 9 като единен вътрешен номер за връзка с рецепция на хотела сеокаже успешна, Министерството ще предложи тя да се превърне и в общоевропейска,заяви още министърът на туризма. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега