Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Адам Адамов: Целта ми е да обединя всички съветници и заедно да работим за благото на общината

Адам Адамов: Целта ми е да обединя всички съветници и заедно да работим за благото на общината

Адам Адамов е един от силните и разползнаваеми хора от отбора на ГЕРБ в Поморие. Зад гърба си има три мандата като общински съветник и два като председател на местния парламент.

Адам Адамов е един от силните и разползнаваеми хора от отбора на ГЕРБ в Поморие. Зад гърба си има три мандата като общински съветник и два като председател на местния парламент.

Помориецът е семеен с едно дете.  Магистър  е по маркетинг и управление на туристическия бизнес и от години работи по специалността си. С политика активно се занимава от 2007-ма година, когато става част от ГЕРБ. Пред „PoligrafF” той коментира мотивите си за участие в тези избори и какво още предстои да се направи за Поморие и съставните селища.


- От 12 години активно участвате в политическия живот на Поморие. Защо продължавате и какво всъщност Ви носи това?

- Опитът, който съм натрупал през годините в политиката, смятам че ще бъде полезен на жителите на община Поморие. Целта ми е да предам опита си на по-младите кандидати за общински съветници, тъй като смятам, че в общинския съвет трябва да влизат подготвени хора, а не такива, които тепърва ще започват да се учат. 

- Какво Ви казват хората по време на предизборните срещи?

- Срещам се с граждани всеки ден, не само по време на кампания, защото това е моята работа. Естествено желаят ни успех, но това което ме радва е, че чувам как искат да продължаваме да работим всеотдайно и в интерес на жителите, както винаги сме го правили. Хората са видели и разбрали нашите принципи - честност и прозрачност.


- Какви са наложащите проблеми на хората в общината, които не търпят отлагане?

- Наложащите проблеми са в кв. Каменар и с. Лъка. Те са свързани с водния цикъл. Надяваме се до края на годината, да дадем старт на тяхното изпълнение. Това, което следва да се направи в град Поморие е облагородяване на ул. "Манастирска" - от кръговото за влизане в града, посока Слънчев бряг, до кръговото на манастир “Св. Георги”. Предстои асфалтиране, изграждане на зелен пояс и тротоари на улицата. Поели сме ангажимент към всяко населено място да допринасяме за по-добрия начин на живот.

- Какви хора трябва да влязат в новия Общински съвет на Поморие? 

Знаещи, можещи, разбиращи. Хора с амбиции и компетентност, изпълняващи съвестно всеки един поет ангажимент към хората в общината.


- Какви цели си поставяте за следващите 4 години в ОбС Поморие? 

- В програмата ни има заложени важни за града и съставните селища в общината проекти. Обърнато е внимание на подрастващите с изграждане на Младежки център, както и на хората в неравностойно положение. В сферата на социалната политика, основен акцент поставяме на закупуването на общински електроавтобуси, които да обслужват градските и междуселищните линии на територията на община Поморие, а превозът за ученици и пенсионери да е безплатен. Това са само една малка част от нещата, които са сред целите ни за следващите 4 години.

Ако бъда избран отново за общински съветник, основната ми цел обаче ще бъде да обединя всички съветници, да загърбим партийните си различия и заедно да работим за благото на общината ни.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега