Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АЕГ „Гео Милев“ Бургас отваря вратите си на 24 юни

АЕГ „Гео Милев“ Бургас отваря вратите си на 24 юни

От училището обещават на своите гости да бъдат потопени във вълнуващия свят на литературните шедьоври от САЩ и Великобритания, да пътешестват заедно с осмите класове по пътя на познанието и да влязат в обувките на най-малките ученици.

Ден на „Отворените врати“ ще проведе бургаската АЕГ „Гео Милев“ на 24 юни. Срещата е ориентирана към всички, които проявяват интерес към обучението, изискванията и постиженията на гимназията и ще се проведе между 16 и 18 ч.

„Учебната 2020г.- 2021г. бе белязана с 50-годишния юбилей на нашето училище и на 24.06.2021г. ние искаме да засвидетелстваме пред  обществеността както своите постижения и успехи, реализация на нашите ученици, така и трудностите и препятствията, които съвместно преодоляваме. Искаме да Ви запознаем с работата на нашия колектив от професионалисти в различни области на познанието, изкуството и спорта.“ се казва в поканата.

От училището обещават на своите гости да бъдат потопени във вълнуващия свят на литературните шедьоври  от САЩ и Великобритания, да пътешестват заедно с осмите класове по пътя на познанието и да влязат в обувките на най-малките  ученици. „Гостите ни ще бъдат част от дебатите и ораторското майсторство, представени от призьорите на Националните конкурси и ще имат удоволствието да се запознаят с нивото на овладяване на екзотичните езици, изучавани в училището- японски и китайски под формата на викторина, презентация и рецитал.“ обещават още домакините.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега