Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АЕГ „Гео Милев“ разказва историята си с филм в петък

АЕГ „Гео Милев“ разказва историята си с филм в петък

По време на събитието ще бъде представен юбилейния годишник на гимназията и ще бъдат наградени победителите в конкурса за юбилейно лого, за корица на годишника и за текст и музика на химна на гимназията.

С прожекция на филм, посветен на историята на АЕГ „Гео Милев“ продължаватсъбитията по повод половинвековния юбилей на бургаската гимназия. Прожекциятаще се състои на 16 април, петък, от 17 ч. в Културен дом- НХК.

„Няма бъдеще без история, затова избрахме да съберем във филм паметта нагимназията.“ разказва директорът на училището Жаклин Нейчева. „Вярвам, чефилмът ще докосне всеки, който по някакъв начин е бил част от АЕГ „Гео Милев“ ище скрепи нашето малко общество от бивши и настоящи възпитаници. Много пъти съмповтаряла, че АЕГ „Гео Милев“ не е училище, а кауза и печат за качество, койтохиляди бивши възпитаници носят вече половин век. Надявам се в петък да видим многоот тях и заедно да си спомним моментите, прекарани в гимназията.“ 

За това, че връзката с училището не приключва с последния училищен звънецговори и фактът, че именно бивш възпитаник на АЕГ „Гео Милев“ е победител вконкурса за написване на текст за химн. Това е Дарина Джеферсън, позната насъучениците си като Дарина Хаджистоянова, която е отличена сред десеткиучастници, заради посланията, които носи нейната творба. „А какви са те, щеразберем в петък, когато ще бъде официалната премиера на новия химн нагимназията.“ загатва Жаклин Нейчева.  Друг бивш възпитаник на елитната гимназия-композиторът и основател на групата „Сънрайз“ Георги Мархолев- е дарил музикатакъм текста. 

По време на събитието ще бъде представен юбилейния годишник на гимназията и ще бъдат наградени победителите в конкурса за юбилейнолого, за корица на годишника и за текст и музика на химна на гимназията. Победителката в конкурса за химн Дарина Джеферсън щесе включи онлайн, за да разкаже как е решила да участва и какви са емоциите,след като вече името ѝ е записано в историята на гимназията.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега