Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Агресивна майка нахлу в детска градина, нападна и рани служителка

Агресивна майка нахлу в детска градина, нападна и рани служителка

На място са извикани органите на МВР и Спешна помощ. Медиците са прегледали и отвели пострадалата служителка в медицински център.

Агресивна майка нападна и поряза служителка на детска градина в кв. „Владислав Варненчик“ във Варна.Около 11,00 часа майката нахлува в заведението, преодолявайки въведения пропускателен режим. Тя е нанесла лека порезна рана на служител от детската градината, предава БНР. На място са извикани органите на МВР и Спешна помощ. Медиците са прегледали и отвели пострадалата служителка в медицински център.

Жената е в добро общо състояние с повърхностна порезна рана. Директорът на градината е уведомил Агенцията за закрила на детето, които ще посетят на място семейството, съобщават от общинският пресцентър. В градината са и представители на дирекциите „Образование и младежки дейности“ и „Здравеопазване“ от Община Варна.

В детската градина има въведен пропускателен режим за родителите, който е съгласно учебните занимания – сутрин при водене и късен следобед при вземането на децата, съобщава директорът на градината, като посочва, че майката не за първи път демонстрира агресивно поведение, но за първи път стига до физическа саморазправа със служител. Днес тя е имала уговорка да вземе детето си по-рано от занятия.В детската градина тече нормален работен процес и не е преустановяван. 

По случая е назначена проверка от заместник-кмета по образованието Павел Попов, включително и за обстоятелствата, поради които се е стигнало до инцидента. Припомняме, че във вторник заместник-кметът Попов участва в работното заседание с директорите на детските градини във Варна, в това число и по темата за изясняване на пропускателните режими до сградите от страна на родители и други лица.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега