Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Агресивно куче тормози жителите на Ново Паничарево

Агресивно куче тормози жителите на Ново Паничарево

Кучето се оказва женски питбул и станало още по- агресивно, след като родило малките си.

Жители на село Ново Паничарево живеят в страх заради нападения на агресивно куче, което често се разхожда само из селото без стопанина си и напада хора и животни. Жалбите срещу собственика му са десетки. Последно агресивният домашен любимец убил кучето на съседи, ранило друго, изяло няколко малки прасенца, кокошка и се спуснало срещу конете на дървари от селото. Тревогите на местните е, че може да нападне и дете на улицата.

Кучето се оказва женски питбул и станало още по- агресивно, след като родило малките си. Проверка установи, че животното е вързано, а собственикът отказа да обясни за нападенията из селото. Пред полицаите посочил, че кучето къса нашийника, повода, дори и синджира, с който е вързано, предаде NOVA.

„Въпросното куче е било пуснато или по твърдения на стопанина е скъсало въженце, но в момента са предприети всички необходими мерки, хората са си подали сигнали, образувана е преписка, сигнализирали сме всички институции и на база на законовите изисквания това, което в момента трябва да бъде направено, спазвайки закона, ние ще го направим”, обясни кметът на селото Яна Жекова.

На собственика е връчен полицейски предупредителен протокол, но жителите на Ново Паничарево настояват за реакция и от прокуратурата за евтанизиране на животното. Хората са категорични, че откакто 32-годишният мъж се заселил в Ново Паничарево, те живееят в страх. Повечето от жители на селото отказват да говорят и дори се страхуват да напишат жалби заради страх от собственика на питбула.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега