Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ако си познаете снимката - печелите!

Ако си познаете снимката - печелите!

Дългоочакваният момент настъпи... Вече са ясни деветимата победители в конкурса „Коледни спомени с PoligrafF”. В конкурса участваха 35 коледни фотоса предоставени от читатели на информационния ни сайт. Благодарим на всички участници, че направиха фейсбук страницата ни по-чаровна и по-празнична.

Дългоочакваният момент настъпи... Вече са ясни деветимата победители в конкурса „Коледни спомени с PoligrafF”. В конкурса участваха 35 коледни фотоса предоставени от читатели на информационния ни сайт. Благодарим на всички участници, че направиха фейсбук страницата ни по-чаровна и по-празнична.

Жури в състав Валентин Желязков /Playground/, Веселин Максимов /Дарик радио/, Калоян Спасов /Фотограф/, Мариян Иванов /БНР/,  Цеца Алексова /кореспондент на Нова телевизия/ имаше не леката задача да определи победителите.  

Снимката на Деница Янкова събраха най-голям брой точки и тя печели вечеря за двама с нощувка в луксозен апартамент на хотел България, Бургас. 

Снимките на Радостина Зотева, Елена Желязкова и Мария Стоева печелят по една специална семейна фотосесия дело на известния бургаски фотограф Калоян Спасов.

Фотосите на Елисавета Консулова, Ани Куюмджиева, Константина Димитрова, Десислава Грозева и Милена Зехирева им носят по една карта за по двама души, включващи три игри на боулинг в залата на “Playground”, намираща се в Мол Галерия Бургас. 

Победителите ще бъдат уведомени по телефона кога и как да си получат наградите. В случай, че победителите не са от Бургас и нямат път насам, могат да подарят наградата си на свой роднина или приятел!

* Молим Ани Куюмджиева да се свърже с нас по е-мейл info@poligraff.net или на тел. 0879/476918, за да разбере как да получи наградата си, тъй като не е оставила телефон за обратна връзка с нея!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега