Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ако си познаете снимката - печелите!

Ако си познаете снимката - печелите!

Дългоочакваният момент настъпи... След има няма два абзаца ще разберете при кои от участниците в конкурса „Коледни спомени с „PoligrafF”” отиват наградите.

Дългоочакваният момент настъпи... След има няма два абзаца ще разберете при кои от участниците в конкурса „Коледни спомени с „PoligrafF”” отиват наградите. В конкурса участваха 30 коледни фотоса предоставени ни от читатели на информационния ни сайт. Благодарим на всички участници, че направиха фейсбук страницата ни по-чаровна и по-празнична.

Жури в състав Цеца Алексова /кореспондент на Нова ТВ/, Дора Арабаджийска /маркетинг мениджър на х-л Мираж/ и Калоян Спасов /фотограф и управител на 360.BG/ имаше не леката задача да определи победителите.  

В категория „Моите първи коледни спомени” победители са снимките изпратени от Димитринка Ангелова, Евгения Иванова и Дияна Щерева. Те получават специални семейни фотосесии дело на известния бургаски фотограф Калоян Спасов.

В категория „Семейни коледни спомени” победители са снимките изпратени от Павлина Атанасова, Ивайло Долчинков и Жени Димитрова. Наградата в категорията са 3 куверта за вечеря за двама в четиризвездния ресторант на хотел „Мираж”, град Бургас.

Победителите ще бъдат уведомени чрез лично съобщение в социалната мрежа кога и как да си получат наградите. В случай, че победителите не са от Бургас и нямат път насам, могат да подарят наградата си на свой роднина или приятел!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега