Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Актуализираха противоепидемичните мерки при спортни занимания на закрито

Актуализираха противоепидемичните мерки при спортни занимания на закрито

Спортисти, треньори и длъжностни лица са длъжни да почистват контактните повърхности на използваните уреди или пособия с осигурените за целта дезинфектанти.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде заповед, с която се актуализират указанията за прилагане на противоепидемични мерки в спортни обекти и съоръжения при провеждането на спортни занимания. Те са съгласувани с министъра на здравеопазването и трябва да бъдат спазвани от собствениците (наемателите) на спортните обекти, спортистите, треньорите, длъжностните лица и персонала на тренировъчните зали.

Издадената заповед разрешава индивидуални и колективни спортни занимания на закрито, както и индивидуални и колективни спортни занимания на закрито и открито за деца до 18-годишна възраст, като се провежда задължителен филтър на входа на съоръженията с измерване на телесната температура.

Задължително е извършването на влажно почистване и дезинфекция на под и повърхностни в спортните съоръжения. Спортисти, треньори и длъжностни лица са длъжни да почистват контактните повърхности на използваните уреди или пособия с осигурените за целта дезинфектанти.Те са задължени да бъдат с чисти спортни обувки и облекло, които са предназначени само за използване в залата. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега