Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Александър Ненков: Не трябва цялата власт да бъде дадена на президента Радев

Александър Ненков: Не трябва цялата власт да бъде дадена на президента Радев

Това заяви от трибуната на народното събрание депутатът от ГЕРБ по време на дебатите по вота на недоверие.

"Аз и моите колеги категорично няма да подкрепим вота на недоверие, внесен от колегите от ляво, поради две причини. Първата е не защото някой ще си помисли, че ние тук си пазим нашите местенца още няколко месеца, а защото хората са ни гласували доверие и сме научени да носим отговорност. Само след няколко месеца има избори. Втората причина е, че категорично се противопоставям цялата власт да бъде дадена на един комплексиран човек – президента Радев. Личността на президента доказа, че за четири години той успя да направи немислимото – да разруши всеки един мост между институциите, политическите лидери и този човек не може и не бива да бъде овластен. Човек, изпълнен с омраза, в чиито очи е изписана една дума – реваншизъм, защото някой му е нарушил комфорта. Човек, който за четири години наричаше с какви ли не епитети Народното събрание, поставяше ултиматуми и наричаше мутри. Няма институция, която той по някакъв начин да не я е омаловажил. Този човек иска цялата, власт. Аз не съм склонен да му я дадем". Това заяви от трибуната на народното събрание депутатът от ГЕРБ Александър Ненков по време на дебатите по вота на недоверие.

"Дълбоко уважавам правото на всички хора да решават кой да бъде управляващ и кой опозиция. Точно поради тази причина, предвид ситуацията, която предстои пред държавата, защото извън всякаква емоция, ние трябва да си дадем ясна сметка за това какво предстои пред страната. Вие виждате, че дори и в Европа, лидерите трудно могат да стигнат до някакво взаимно решение и компромис за това как да се възстанови икономиката след пандемията и, в която все още сме обаче", допълни той.

"ГЕРБ не може да бъде обвинен в това, че не е търсил отговора на въпроса дали хората подкрепят управлението на ГЕРБ, или не. Два пъти сме подавали оставка и да ви кажа откровено понякога това е по-лесният вариант. Даже за ГЕРБ може би ще бъде по-добре ако максимално бързо отидем на избори. Да, сигурно е така, но в крайна сметка ние носим отговорност пред всички граждани, които са ни изпратили", категоричен бе народният представител.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега