Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Амелия: Алегри знае от какво се нуждае Милан

Амелия: Алегри знае от какво се нуждае Милан

Вратарят на „росонерите” Марко Амелия вярва, че старши треньорът Масимилиано Алегри притежава нужните качества да върне обратно тима към върха на таблицата в Серия А.

Вратарят на „росонерите” Марко Амелия вярва, че старши треньорът Масимилиано Алегри притежава нужните качества да върне обратно тима към върха на таблицата в Серия А. 30-годишният страж на Милан вярва, че Алегри е способен да върне клуба обратно към славните му времена независимо, че в момента те заемат незадоволителното девето място в класирането, след изключително слабия старт на сезона.

„Росонерите” се намират в много лоша форма, след като в откриващите месеци от сезона, италианският стратег изглежда така сякаш не може да намери правилната игрова схема за отбора, която да разгърне напълно потенциала на неговите възпитаници. Победите срещу шампионите Ювентус и Наполи, където Милан бе сочен за аутсайдер от много футболни прогнози, обаче вдъхват нови надежди на отбора на Силвио Берлускони, че върви в правилната посока.

По този повод Амелия заяви на официалния канал на тима „Milan Channel”: „Смятам, че нашият треньор знае точно какво иска. Той знае какво трябва да направи за да продължи да се развива отбора. Разбирам, че Алегри смята, че най-правилната игрова схема за нас и за нашето бъдеще е 4-3-3. В предишните срещи той направи няколко промени за да изпробва новите попълнения в тима. Сега обаче ние твърдо ще играем в тази формация и ще търсим своя успех в предстоящите срещи.”

В следващия си мач от Серия А, Милан гостува на Катаня в края на седмицата, като повечето залагания за този сблъсък са на страната на „росонерите”. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега