Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Американци ще шляпат с български плетени обувки

Американци ще шляпат с български плетени обувки

Българските плетени обувки ще „стъпят“ на американския пазар, предава в-к „Труд“. Трима предприемачи са направили поръчка за партида от традиционните летни обувки, произвеждани от пловдивска фирма. Плетените патъци ще се продават с подарък – две мартенички.

Българскитеплетени обувки ще „стъпят“ на американския пазар, предава в-к „Труд“. Тримапредприемачи са направили поръчка за партида от традиционните летни обувки,произвеждани от пловдивска фирма. Плетените патъци ще се продават с подарък – двемартенички.

Джеф Лайън,Тайлър Нелсън и Тревър Нелсън са авторите на идеята. По думите им, целта е да сепредстави на американските потребители един продукт, който е „съкровище икултура“. Освен че обувките били практични, те представлявали и дългогодишнабългарска традиция.

Специално закампанията, американците измислили и специално име на марката - Bоs Footwear.Звучното „Bоs“ идвало от българската дума „бос“ – „на гол крак“ и подчертавалолекотата и комфорта на българската обувка.

Компанията щепредлага модели както за мъже, така и за жени. В каталога ще има три разцветки –черен, бежов и комбинация черно и бяло.

Цената на чифт унас е около 10-12 лв. В САЩ обаче плетените патъци ще се продават по около 45долара, а към тях ще вървят и две мартенички – подарък. Според обяснението,вървящо с комплекта, мартеницата била гривна за приятелство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега