Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Антигей протестиращи: Бог създаде Адам и Ева, не Адам и Иван

Антигей протестиращи: Бог създаде Адам и Ева, не Адам и Иван

Стотици бургазлии излязоха на демонстрацията срещу провеждането на гей парада в София и настояха за запазването на традиционните християнски ценности.

Стотици бургазлии излязоха на демонстрацията срещу провеждането на гей парада в София и настояха за запазването на традиционните християнски ценности.

Част от протестиращите жени бяха в булчински рокли, младоженци също не им липсваха. "Сватбените двойки" бяха изпипали всички детайли - прическа, грим, букети... До тях се вееха знамена и се издигаха транспаранти в подкрепа на традиционното семейство, срещу гей браковете, срещу искането за осиновяване на деца от хомосексуални двойки и срещу пропагандата на хомосексуализма в училищата.

Част от посланията гласяха  "Бог създаде Адам и Ева, не Адам и Иван", "Само мъж+жена=дете", "Не искаме Садом и Гомор", "Не на еднополовите бракове" и други. Сборният пункт на протестиращите бе на пл. "Тройката", след което шествието премина по централната улица "Александровска" и спря на площад "Атанас Сиреков" пред сградата на Общината.

Пастор Живко Тончев, представител на протестанската църква в Бургас заяви, че този протест е провокиран от насрочения за шеста година гей парад в столицата и настоя той да бъде забранен.

По време на протеста организаторите раздаваха брошури, в които се обяснява защо хомосексуализмът е деструктивен за отделните личности, семействата и нациите. Там се казва още, че хомосексуализмът не е вроден, а е избор, от гледна точка на психологията е обратим, а според религията е грях.

Организатори на антигей шествието в Бургас  са „Граждански форум за защита на децата и семейството”, правозащитната организация „Свобода за всеки” и протестантските църкви в Бургас.

Още снимки може да намерите на официалната ни фейсбук страница!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега