Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Антимафиоти осуетиха продажба на бебе в Интернет

Антимафиоти осуетиха продажба на бебе в Интернет

Антимафиоти осуетиха продажба на бебе в Интернет, съобщава МВР.

Антимафиоти осуетиха продажба на бебе в Интернет, съобщава МВР. Разследването на антимафиотите започнало,  след като на интернет платформата на сектор „Интелектуална собственост, компютърни престъпления и хазарт“ за подаване на сигнали – www.cybercrime.bg, била подадена информация от администраторите на интернет форума www.bg-mamma.com.

Тя гласяла, че в сайта на форума потребител предлага „за продан” момиченце на три дни. В обявата родителите обяснявали, че са в пълна безизходица, не могат да се грижат за детето си, но тъй като не искали да израсне по домове, го предлагат за „осиновяване“.

Бил оставен и телефон за връзка. При предприетите незабавни оперативни действия служителите на ГДБОП установили местонахождението на бащата и майката на новороденото на територията на столицата.  Родителите - Г.Т. /31 г./ и съпругата му П.П. /25 г./ са разпитани.

Те обяснили поведението си със затрудненото си материално положение – двамата били безработни, родителите им отказвали каквото и да била помощ. Затова били съгласни да се откажат от детето си срещу заплащане. След сигнал в социалната служба бебето е настанено в Дом за деца, лишени от родителски грижи. Случаят е докладван на Софийска районна прокуратура.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега