Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Антон Велков: Мачът с "Академик" е по-труден за нас, отколкото за тях

Антон Велков: Мачът с "Академик" е по-труден за нас, отколкото за тях

„До голяма степен съм наясно със стартовия състав, но не мога да не се съобразя с условията, при които ще играем”, заяви днес старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Антон Велков на пресконференцията си преди гостуването на „Академик” в първия пролетен кръг на „А” група.

„До голяма степен съм наясно със стартовия състав, но не мога да не се съобразя с условията, при които ще играем”, заяви днес старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Антон Велков на пресконференцията си преди гостуването на „Академик” в първия пролетен кръг на „А” група. Мачът е на 26 февруари /събота/ от 15.00 часа на стадион „Славия”.  

 „Акулите” ще отпътуват от Бургас в петък в 8.00 часа с клубния автобус „Мерцедес”. Отборът ще се настани в комплекса „Царско село” и следобед ще направи тренировка в часа на мача.   „Физически сме в готовност да започнем първенството.

Футболистите са готови да поемат удара на първия мач, който няма да е малък. Както става почти всяка година, тренираме при едни условия, а като дойдат мачовете, обстановката е друга. Но ние трябва да намерим пътя, по който да сме най-ефективни”, коментира Велков, като имаше предвид обилните снеговалежи през последните дни.

„Мачът с „Академик” е по-труден за нас, отколкото за тях. Те имат малко предимство, защото и да загубят, никой няма да им каже нищо, докато за нас не е така. В този смисъл психологически мачът е на страната на съперника”, посочи Велков.

„Ясно е, че „Академик” има да разрешава проблеми, а такава ситуация мотивира всеки отбор да събере всичките си сили. Освен това противникът страшно много ни затрудни със събирането на информация за него, макар че имаше лагер заедно с нас в Анталия. При тях имаше постоянно текучество на футболисти, така че срещу нас ще излязат със състав, в който ще има познати имена от есента, но ще има и непознати. След като не разполагаме с достатъчно данни за противника, ще се концентрираме повече върху нашата игра”, коментира още Велков, като дебело подчерта, че  „Черноморец - Бургас” няма да подцени мача в събота в никакъв случай и че всичко друго освен победа ще бъде лош старт на полусезона.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега