Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София

Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София

Визията му е София е да бъде още по-зелен и модерен град, да бъде отворен към инвестиции, към младите хора.

Партия ГЕРБ обявиха официално, че техният кандидат за кмет на София на предстоящите местни избори на 29 октомври ще е журналистът Антон Хекимян.

"Използвахме цялото време, дадено ни от закона, за да конструираме най-добрия състав на листа и да изберем най-добрия възможен кандидат за кмет не от гледна точка на конюнктурата на партийния интерес, а давайки шанс на гражданите да бъдат представени. Не знам дали има нужда от представяне - господин Антон Хекимян", съобщи Томислав Дончев кандидатурата им за столицата.

"Намираме се в нестандартна ситуация. Решението го взех напълно съзнателно, лично аз, и след време, което аз поисках да ми бъде дадено, за да помисля ситуацията. Всичко се случи миналата седмица. Имах лична среща с Бойко Борисов и лично от него получих поканата да бъда кандидатът на ГЕРБ за кмет на София. Помолих за време да помисля, защото това не е решение, което да се вземе за няколко секунди или минути. Получил съм уверение, че ще мога самостоятелно да взимам решенията си. Не съм притеснен, развълнувам съм. Идеята ми е София да изглежда още по-добре", коментира Хекимян, след като официално бе обявена номинацията му. 

Визията му е София е да бъде още по-зелен и модерен град, да бъде отворен към инвестиции, към младите хора. "Като акцент, обаче, слагам образованието, защото то ще донесе още повече потенциал на града, ще донесе кадри на града и ще го развие. Няма да забравяме и големите инфраструктурни проекти, които трябва да бъдат довършени и да продължат да бъдат изпълнявани, за да се превърнем в столица, която да докаже първенството си в европейските класации", допълни кандидатът за кмет на ГЕРБ. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега