Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АПИ: Ако не се налага спешно пътуване отложете тръгването!

АПИ: Ако не се налага спешно пътуване отложете тръгването!

Над 1800 машини почистват снега по републиканската пътна мрежа. Обработката на настилките продължава, за да се осигури безопасността на пътуването при зимни условия. Няма затворени пътища за леките автомобили, но ако не се налага спешно пътуване Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да отложат тръгването си до подобряване на метеорологичните условия.

Над1800 машини почистват снега по републиканската пътна мрежа. Обработката нанастилките продължава, за да се осигури безопасността на пътуването при зимниусловия. Няма затворени пътища за леките автомобили, но ако не се налага спешнопътуване Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да отложат тръгванетоси до подобряване на метеорологичните условия.

При рязковлошаване на времето ще бъде спирано движението на тежкотоварните превознисредства, а там където се налага заради силния вятър и снегонавяваниятатрафикът ще се спира изцяло.Порадиобилен снеговалеж е ограничено движението на товарните превозни средства над 12тона по пътната мрежа в област Смолян, леките автомобили трябва да бъдатзадължително с вериги.

За снегопочистване е ограничено движението натежкотоварните автомобили над 12 тона в участъка Пазарджик - София в посокаСофия на АМ „Тракия“, по път I-1 Видин - Ботевград, по път I-6 София – Карлово,по път I-5 Русе – Бяла, по път II-27 Нови пазар – Тръница, по път II-51 Бяла –Попово, по път II-37 Батак – Доспат, по път ІІІ-866 Девин - Михалково по пътIII-1801 Перник – Голямо Бучино. Ограничено е движението на всички автомобили сремаркета и полуремаркета по път III-865 Кърджали – Ардино, по път III-1412 отразклона за с. Бранковци до с. Раковица. Шофьорите трябва да използват обходенмаршрут по път Кула - Киряево - Раковица.

Шофьорите,на които им се налага да тръгват на път е необходимо да са с автомобилиподготвени за зимни условия - със заредени резервоари, течност за чистачки,подходящи гуми, да имат на разположение вериги, които да използват, ако енужно, да карат със съобразена скорост и повишено внимание, спазвайки указаниятана „Пътна полиция“. Блокирането на движението от автомобили, които не са сподходящи гуми, затруднява работата на снегопочистващата техника ивъзпрепятства пътуването на всички останали шофьори.

Областнитепътни управления и снегопочистващите фирми работят на 24-часов режим ипредприемат всички необходими действия за осигуряване проходимостта нарепубликанската мрежа при зимни условия. В готовност за поддържане на пътищатаса около 3000 машини.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега