Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АПИ с мерки за улеснение на движението в посока Бургас по АМ „Тракия“

АПИ с мерки за улеснение на движението в посока Бургас по АМ „Тракия“

Днес около 13 ч. ще бъде възстановено преминаването в посока Бургас за всички видове превозни средства по съоръжението при 20-ти км. Тази седмица бяха извършени аварийни ремонтни дейности на селскостопанския подлез и през лятото преминаването в отсечката ще е без ограничения.

За повишаване безопасността на всички пътуващи в активния отпускарски сезон са предприети мерки за улеснение на движението по АМ „Тракия“. Днес около 13 ч. ще бъде възстановено преминаването в посока Бургас за всички видове превозни средства по съоръжението при 20-ти км. Тази седмица бяха извършени аварийни ремонтни дейности на селскостопанския подлез и през лятото преминаването в отсечката ще е без ограничения. 

Припомняме, че от края на февруари т. г. до момента трафикът към морето, в района на съоръжението, преминаваше само в изпреварващата лента и заради недоброто му състояние бе ограничено преминаването в активната и аварийната лента.

Днес, аварийните дейности завършват и се възстановява нормалното движение без ограничение в двете платна на АМ „Тракия“.Заради интензивния трафик и образувалата се колона от автомобили в момента служители на „Пътна полиция“ и пътноподдържащата фирма „Автомагистрали“ ЕАД регулират движението.

За повишаване на пропускливостта временно в участъка от 5-ти до 23-ти км в посока Бургас на АМ „Тракия“ е ограничено движението на камионите над 12 тона. Тежкотоварните автомобили се пренасочват по обходен маршрут по път I-8 София – Пловдив. Те се отбиват при 5-ти км в посока Бургас на АМ „Тракия“ по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на магистралата през пътен възел „Вакарел“ – при 23-ти км на АМ „Тракия“.             

Апелът към шофьорите е да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват стриктно пътната сигнализация и да не предприемат рискови изпреварвания, с които да застрашат безопасността и живота на всички пътуващи.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега