Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Асен Василев: Не успях да гласувам, получих мотивиран отказ

Асен Василев: Не успях да гласувам, получих мотивиран отказ

Василев прочете и мотивите на общината в Хасково за отказа, според която няма достатъчно доказателства, че последните шест месеца е бил на територията на България

"Не успях да гласувам. Получих мотивиран отказ, за да ми се издаде разрешение за гласуване". Това каза финансовият министър Асен Василев, цитиран от dariknews.bg. Василев прочете и мотивите на общината в Хасково за отказа, според която няма достатъчно доказателства, че последните шест месеца е бил на територията на България.

„Община Хасково не може да установи, че последните шест месеца аз съм бил на територията на страната, а не съм живял в чужбина. Мисля, че това е меко казано абсурдно, още повече че им дадохме документи, свързани с избирането ми като народен представител от ЦИК, което автоматично означава, че живея в страната, след това свързано и с назначаването ми като министър на финансите. Не знам колко по-оригинални документи им трябват от Държавен вестник“, каза Асен Василев.

Според него казусът не е, че не може да гласува, а че общината в Хасково в продължение на шест часа се е опитала да установи дали народен представител, избран от Хасково, и министър на финансите е живял през последните 6 месеца на територията на страната.По думите му това е присъда за града, който последните няколко мандата се управлява по "безобразен начин".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега