Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Асен Василев се хвали с ръст на производството с над 20%

Асен Василев се хвали с ръст на производството с над 20%

Асен Василев подчерта още, че семействата били освободени от редица разходи. Увеличена е и минималната работна заплата. Помощ от държавата към хората щяла да дойде със задържане цените на енергоизточниците.

Увеличение на производството с над 20%. Това отчете пред депутатите финансовият министър Асен Василев. Стабилност на енергоизточниците планира да осигури властта. Цената на газа скочи драстично, коментира той, цитиран от News.bg.

Чрез компенсаторни механизми е задържана цената на газа, който е основен енергоизточник. Правителството полага усилия да не оре на бизнеса, каза финансист номер едно и отчете, че заслугата за икономическия растеж е на бизнеса, който си свършил добре работата.

Десислава Танева от ГЕРБ постави въпроса за продоволствената криза и изкупуването на зърно. Войната в Украйна, по думи на Василев, довела до недостиг на зърно в световен мащаб. Той обвини опозицията, че не е спазвала законодателството.

Има достатъчно зърно в страната, увери финансовият министър. Според Танева изкупуването на зърно от държавата е безсмислена операция. Асен Василев подчерта още, че семействата били освободени от редица разходи. Увеличена е и минималната работна заплата. Помощ от държавата към хората щяла да дойде със задържане цените на енергоизточниците. Отново финансист номер едно се похвали с ръста на производството.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега