Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Асен Василев: Ще се борим за победа на изборите

Асен Василев: Ще се борим за победа на изборите

Кирил Петков ще бъде кандидатурата на "Продължаваме промяната" за премиерския пост

"Продължаваме промяната" се бори за първото място на парламентарните избори, независимо какво казва социологията. Това каза в ефира на "Твоят ден" Асен Василев от ПП. По думите му партията е отворена за разговори с почти всички политически формации, но корупцията е разделителната силиния между "Продължаваме промяната" и ГЕРБ. 

"Всички безобразни кражби, под една или друга форма, са свързани с ГЕРБ и ДПС. Не признават грешките си нито за инхаус поръчките за "Хемус", нито за тройната цена, на която се строят язовирите, нито за административната сграда в София Тех Парк. Няма пари обаче за детска болница", коментира Василев и добави, че отворени за разговори от ПП биха могли да са  с "Демократична България" и ИБГНИ. 

"ДБ също се борят срещу корупционния модел в страната. Имаме различия обаче около икономическите политики. Подкрепихме и две различни кандидат-президентски двойки. Ние се позиционраме категорично в центъра. Хората, които ни подкрепят имат по-различна визия, от тези които подкрепят "Демократична България", каза още той. 

Кирил Петков ще бъде кандидатурата на "Продължаваме промяната" за премиерския пост, заяви Василев и добави, че вижда себе си като най-полезен във финасовото ведомство. Една от първите задачи, с които партията ще се заеме, ако спечели доверието на избирателите ще бъде преразглеждане на двата органа- КПКОНПИ и Прокуратирата. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега