Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Асен Василев върна на президента Румен Радев мандата за съставяне на правителство

Асен Василев върна на президента Румен Радев мандата за съставяне на правителство

Предстои президентът на връчи втория мандат на ГЕРБ, които вече заявиха, че няма да правят опити за съставяне на правителство.

Кандидатът за премиер на „Продължаваме Промяната” Асен Василев се срещна с президента Румен Радев, за да върне неизпълнен първия проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на настоящия парламент.

"Г-н Президент, много ви благодаря за връчването на мандат за съставяне на правителство. За съжаление, ние не успяхме да съберем достатъчно подкрепа, за да изпълним политиките, които едно евентуално правителство би искало да може да направи. Така че връщане мандата неизпълнен", заяви Асен Василев, връчвайки празна папка на президента Радев.

Президентът Радев заяви от своя страна: "Уважаеми господа от ПП, преди една година гражданите повярваха, че България може да се управлява по друг начин. "Оттегленият кредит на доверие към кабинета не може, и не трябва да изчерпва обществените усилия за изграждане на прозрачно и отговорно към гражданите управление и вярвам, че мисията ни да променим страната ни е историческа и колкото и да е трудно, българите ще я изпълним".

"Дълбоко вярвам, че институциите могат да постигнат резултати, ако осъзнатият национален интерес е на първо място. За това и очаквам правителството да разработи и подготви за внасяне в Народното събрание законите, свързани с Плана за възстановяване и устойчивост, за да не продължава България да губи и време и средства", посочи още президентът.

Предстои президентът на връчи втория мандат на ГЕРБ, които вече заявиха, че няма да правят опити за съставяне на правителство.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега