Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Атанас Зафиров: От ГЕРБ ни хвалят без да го осъзнават

Атанас Зафиров: От ГЕРБ ни хвалят без да го осъзнават

От ГЕРБ ни хвалят без да го осъзнават. Това заяви на нарочна пресконференция Атанас Зафиров - кандидат за народен представител от коалиция "БСП - лява България" от Втори многомандатен избирателен район - Бургас. Повод за изявлението му стана интервю на Иван Вълков - кандидат за депутат от листата на ГЕРБ - Бургас.

От ГЕРБ ни хвалят без да го осъзнават. Това заяви на нарочна пресконференцияАтанас Зафиров - кандидат за народен представител от коалиция "БСП - ляваБългария" от Втори многомандатен избирателен район - Бургас. Повод заизявлението му стана интервю на Иван Вълков - кандидат за депутат от листата наГЕРБ - Бургас.

"Г-н Вълков е излязъл от кожата на експерта и е влязъл в политическотоговорене. В това интервю има доста истини, но има и доста празни приказки. Тойдори без да го осъзнава ни е похвалил за ремонтите, извършени по време направителството на Пламен Орешарски", коментира Зафиров.

„Трябва да му благодарим за похвалата. Той твърди в интервюто си, че между8-10 % е републиканската пътна мрежа в Бургаско, трябва да се рехабилитира, зада бъде тя ефективна. Общо за региона тя е 1100 км и за тази една година ниесме ремонтирали близо 110 км.В нашата програма бяхме заложили да извършимремонти на 1/3 от републиканската пътна мрежа в региона за целия мандат. Катосе има предвид, че бяхме на власт само година, това означава, че дори сме преизпълнилиплана си“.

По повод интервюто на Иван Вълков, областният лидер на БСП - Бургас Николай Тишев коментира че "пристанището няма друга алтернатива, освен да изпълнява план, става дума за генерален план".

"Явно на г-н Вълков, не му е известно, че  от доста време по генералния план може да работи държавното предприятие „Пристанищна инфраструктура“, която е собственик на недвижимата собственост и те са юридическото лице, което може да изгражда нови контейнерни терминали. Отново се коментира темата за свободния достъп. Мисля че достатъчно ясно беше казано през юни както ще се случва. Мисля, че нямат право да се заиграват със съдбата на хората работещи на пристанището. Порталът на практика е изграден. Не виждам обаче действия от другата страна – т.е. достъпът който трябва да бъде от Общината до портала. Там трябва да бъде изграден път, първоначално за пешеходци, а след това за автобусите, които ще превозват туристи. Няма да коментирам натовареността на пристанището. Тази година ние очакваме бум на пасажерските превози, прогнозата е за около 30 000 пасажери. Основното което му трябва на едно пристанище – това са товари, а пасажерските кораби подобряват приходната част с около 4-5%", допълни Тишев.

На журналистически въпрос по повод срещите с избиратели, Зафиров коментира, че те не са лесни. "Хората използват срещите, за даизразят цялата си преумора от политиците. Хората не искат постоянни избори, астабилна държава.Те се вълнуват от бъдещето и оценяват както левите, така идесните послания. Това, което правим като извод от срещите ни, е че хората неприпознават „лявото“ в други партии освен БСП“, коментира Зафиров.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега