Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Автобусите с номер 9 ще бъдат временно безплатни, до оборудването им с валидатори

Автобусите с номер 9 ще бъдат временно безплатни, до оборудването им с валидатори

Целта е да не се оскъпява пътя на гражданите, които трябва да сменят няколко линии, за да стигнат дестинацията си.

Автобусите, които пътуват по линия №9, ще бъдат временно безплатни, до оборудването им с валидатори. Целта е да не се оскъпява пътя на гражданите, които трябва да сменят няколко линии, за да стигнат дестинацията си. Това съобщи управителят на ОП "Бургасбус" - инж. Петко Драгнев днес, в ефира на "Фокус".

Линия №9 е вътрешна за бургаския комплекс "Меден рудник". Същата линия ще претърпи и още една промяна - вече ще обслужва пътници до 23 часа, вместо както се предвиждаше - до 21 часа. До няколко дни ще се изготви и ново предложение за маршрут, така че пътниците да стигат по-бързо до спирките на линиите Б1 и Б2.

В момента Линия №9 пътува с маршрут: Терминал Меден Рудник -  ул. “Георги Попаянов”– ул. “Петко Росен” – ул. “Апостол Войвода” -  ул. “Тракиец” – ул. Въстаническа” – ул. “Босна” – ул. “Миньорска” – бул. “Захари Стоянов” – ул. “Въстаническа” – ул. “Тракиец” – ул. “Апостол Войвода” – ул. “Петко Росен” – ул. “Георги Попаянов”  – Терминал Меден Рудник.

Причината за тези промени са множеството оплаквания от страна на жителите на квартала, които са недоволни от новата транспортна схема, която бе въведена в неделя. Шефът на "Бургасбус" се опита да успокои страстите, като пое ангажимент фирмата превозвач да въведе разумните искания за промени, но помоли пътниците за търпение, докато се установи къде какво трябва да се "поправи" в транспортната схема.

Възможно е и връщането на стария маршрут на линия 121, но с нов номер. Той ще пътува с ограничен график, най-вече рано сутринта, но целта му е да задоволи малка част от пътниците, за които това е най-удобният транспорт.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега