Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АЗ организира конкурс "Трудът през фотообектива"

АЗ организира конкурс "Трудът през фотообектива"

Участниците трябва да представят до 3 фотографии, които "улавят" моментите на работещия човек.

Агенцията по заетостта организира конкурс под мотото "Трудът през фотообектива". Той е посветен на 30-ата годишнина от създаването на институцията.

Във фотоконкурса могат да участват професионални фотографи, както и любители, провокирани от многообразието в света на труда. Всеки, който желае да се включи, трябва да представи максимум 3 фотографии, които "улавят" моментите на работещия човек. Кадрите трябва да „разказват” за многообразието на труда - за многообразието от дейности и емоции, които заемат по-голямата част от нашия съзнателен живот.

Конкурсът започна на 3 март 2020 г., а кандидатурите трябва да бъдат подадени до 10 април 2020 г. – 23:59 часа. Оценяването на фотографиите ще се осъществи между 8 и 12 април 2020 г., а победителите ще бъдат излъчени на 15 април 2020 г. на платформата voubs.bg. Желаещите да се включат в конкурса трябва да се регистрират в платформата и да си направят профил.

Членове на журито ще бъдат популярните професионални фотографи Лилия Йотова, Цветан Томчев и Соломон Франсес. Част от екипа на оценяващите са и заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, както и представителят на организатора – главният директор на главна дирекция „Услуги по заетостта” в Агенцията по заетостта Кремена Калчева.

30 от най-добрите фотографии ще заслужат специалното си място на фотоизложба, организирана от Агенция по заетостта на едно от най-емблематичните места в София – Мостът на влюбените, на 29 април 2020 г., където ще бъдат наградени победителите. След това снимките ще бъдат изложени на постоянна експозиция в бюрата по труда в страната.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега