Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Банско чака 15 000 туристи за Световната купа по ски

Банско чака 15 000 туристи за Световната купа по ски

Между 10 000 и 15 000 туристи чака Банско за състезанията от Световната купа по ски алпийски дисциплини, предаде ИА "КРОСС".

Между 10 000 и 15 000 туристи чака Банско за състезанията от Световната купа по ски алпийски дисциплини, предаде ИА "КРОСС". Кметът на курортния град Александър Краваров заяви, че атмосферата е празнична. „Площадът днес беше пълен и всичко мина без проблеми", похвали се градоначалникът.

Туристи от Италия, Хърватия, Австрия са дошли в българския зимен курорт за да подкрепят своите любимци. Най-много са туристите от Русия, Англия и Гърция. Банско е домакин за първи път на кръг от Световната купа по ски алпийски дисциплини за мъже.

След вчерашния първи ден от състезанията стана ясно, че всеки спортист си има своите фенове. Като предпазни мерки за ред и контрол община Банско е наела допълнително 40 полицаи. В днешния ден не е имало никакви проблеми относно организацията, движението на посетителите по кабинките е минало безпроблемно.

„Подобно мероприятие не се организира за ден-два, за неговата организация е необходима поне година, ние започнахме от миналото лято със съдействието на Национална служба за охрана и Полицейско управление в Банско" каза кметът Краваров. Поскъпване на цените в града няма, хотелиерите дори правят намеления, надявайки се да привлекат допълнително туристи, каза още Краваров. Направени са и необходимите проверки на цените такситата и заведенията, като с това са заели държавни органи.

Цената за 2 дни с лифт и с осигурени места на трибуната за зрителите е 54 лв. ,като за утрешния ден цената ще бъде на половина. Въпреки притесненията от лошото сутрешно време, всичко вчера е минало добре, атмосферата е празнична и за днешния ден се очаква да бъде един прекрасен ден на Световната купа.

 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега