Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Баща-изнасилвач получи 8 години затвор

Баща-изнасилвач получи 8 години затвор

Присъда от 8 години затвор за изнасилване на собствената си малолетна дъщеря получи Стоян Георгиер от несебърското село Оризаре. Престъплението е извършвано неколкократно в продължение на близо две години - от пролетта на 2008 до края на 2009г., когато момичето не е било навършило 14 години.

Присъда от 8 години затвор за изнасилване на собствената си малолетна дъщеря получи Стоян Георгиер от несебърското село Оризаре. Престъплението е извършвано неколкократно в продължение на близо две години - от  пролетта на 2008 до края на 2009г., когато момичето не е било навършило 14 години. 

По-шокиращ факт е, че Стоян е посегнал на дъщеря си за първи път още през 2003 г., когато момиченцето е било на 8 години, пише в. "24 часа". Тъй като той не е осъшествил полов акт, извършеното по смисъла на закона се води блудство. В продължение на 5 години детето е било принуждавано да търпи необичайните ласки от родителя си. Събраните по делото доказателства сочели, че е изнасилена, когато е станала на 12. 

През 2009 г., 17-годишната сега З.Г., разкрила пред леля си какво се случва, когато остане насаме с баща си. Тогава е подаден и сигналът до полицията. Тийнейджърката е настанена с дом, тя бе придружавана на делото от социален служител. Процесът мина при закрити врати и по съкратена процедура.

Бащата изнасилвач си признал всичко,  затова и присъдата му бе редуцирана от 12 на 8 години. Той трябва да плати общо 30 000 лева на дъщеря си за неимуществени вреди. Ромът е бил задържан първаночално, но след това мярката му за неотклонение е променена в подписка. Съдът прецени, че присъдата на първа инстанция не е основание за връщането му зад решетките.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега