Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БДЖ спира движението на международните влакове от утре

БДЖ спира движението на международните влакове от утре

От утре се преустановява движението на всички международни влакове през граничните пунктове на територията на България във връзка с предприетите мерки срещу разпространението на коронавирус, съобщиха от "Холдинг БДЖ".

От утре се преустановява движението на всички международни влакове през граничните пунктове на територията на България във връзка с предприетите мерки срещу разпространението на коронавирус, съобщиха от "Холдинг БДЖ".

На този етап композициите, които обслужват международните влакове, ще продължат да пътуват на територията на страната, с изключение единствено на съставите на международните бързи влакове номер 7990 от София за Белград и номер 7991 от Белград за София, които няма да се движат и в участъка между София и Калотина запад.

Международните влакове, които няма да се движат са:
Международни бързи влакове номер 7990/номер 7991 София-Белград-София;

Международни бързи влакове номер 1090/номер 1091 Видин-Крайова-Видин;

Международни бързи влакове номер 361/номер 360 София-Солун-София, които запазват движението си на територията на страната в участъка София-Кулата-София;

Международни бързи влакове номер 462/номер 463 София-Букурещ-София, които запазват движението си на територията на страната в участъка София-Русе-София;

Международни бързи влакове номер 493/номер 492 София-Истанбул-София, които запазват движението си на територията на страната в участъка София-Свиленград-София.

Отмяната на движението на влаковете, които пътуват между София и Истанбул, е в сила от 11.03.2020 г. Актуална информация за движението на влаковете клиентите на "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД могат да получат от служителите на гишетата "Информация" и билетните каси в съответните железопътни гари, от електронното табло на официалната страница на дружеството, което предоставя данни в реално време (http://live.bdz.bg/), както и на националния информационен телефон 0700 10 200.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега